Spring naar content

BENVENUTO!

LOLO GINNEKEN

logo_AVPN

BENVENUTO

ÉCHTE NAPOLITAANSE PIZZA IN BREDA

Een fijne pizzabar aan het historische Ginnekenmarktje in Breda en ook nog eens sinds april 2022 door de Associazione Verace Pizza Napolitana (kort gezegd: AVPN) in Napels gecertificeerd. Dat laatste kunnen maar 5 pizzeria's in Nederland zeggen.

Deze erkenning bewijst dat wij op de meest authentieke en traditionele wijze Napolitaanse pizza's maken. Niet voor niks komen Italianen uit de regio bij ons eten.

De Napolitaanse pizza is anders. 90% van wat er namelijk in NL wordt gebakken is de Romeinse stijl. Onze pizza kenmerkt zich door zijn 'bordo', de gezwollen en luchtige rand met brandplekjes (leopard print). Ook een groot verschil is dat we in een steenoven bakken op ca. 500 graden, de pizza gaat er op deze temperatuur maar ietsje langer dan 1 minuut in.

Je kunt bij ons in het restaurant gezellig aan een tafeltje komen eten en bij mooi weer op ons mooie en gezellige terras op de Ginnekenmarkt. Reserveren kan via de button rechtsonder in het scherm of je kan een email sturen naar lolopizzabar@outlook.com.

Ons restaurant heeft zowel hoge- als lage tafels. Mocht je een voorkeur hebben dan zien we dat graag als opmerking bij de reservering terug en kunnen we daar eventueel rekening mee houden. Op vrijdag en zaterdag werken we moet 2 tijdsblokken; 18h en 19:30.

Om onze heerlijke pizza thuis te eten kan je komen afhalen of kunnen we ze bezorgen; gebruik hiervoor de bestellen button in het bovenstaande menu.
We bezorgen zelf in bepaalde postcode gebieden, in andere gevallen kunt u gebruik maken van Thuisbezorgd.

A presto!

LA STORIA

ONGEDWONGEN EN GEZELLIG

Bij LOLO in Breda kan iedereen komen genieten van de Italiaanse keuken. Onze pizzaiolos Orazio en Antonio zijn gespecialiseerd in de Napolitaanse pizza en gebruiken alleen authentieke Italiaanse bereidingswijzen en producten. Vers, seizoensgebonden en vol smaak.

RISTORANTE

ONGEDWONGEN EN GEZELLIG

LOCATIE

IN HARTJE GINNEKEN

LOLO ligt aan het sfeervolle Ginnekenmarktje, het centrum van het vroegere ‘dorp’ Ginneken. Van oudsher is hier horeca en bedrijvigheid. In 1200 nam de kerk een centrale plaats in aan het plein. Gaandeweg zijn er huizen omheen gebouwd en zo ontstond het dorpsplein Ginnekenmarktje. De ruim 200 jaar oude dorpspomp is nog steeds op het plein te zien.

COME ON IN. ARRIVEDERCI!